Представители на “Път на младите внесоха днес в Централната избирателна

...
Представители на “Път на младите внесоха днес в Централната избирателна
Коментари Харесай

`Път за младите` се регистрира в ЦИК за евровота

Представители на “Път на младите ” внесоха през днешния ден в Централната изборна комисия (ЦИК) документите за присъединяване в европейските избори през май.
 Милениалите зад границата поглеждат към евровота
За петте дни от оповестяването на листата са събрани близо 4000 подписа на жители от цялата страна.

" Път на младите " е иницииран от българския " Миленуим клуб ", който сплотява млади българи, живеещи в чужбина. Листата на " Път за младите " в унисон с името им е формирана от 17 души до 35 години. Те ще вземат участие в изборите с регистрацията на Национална движение „Симеон Втори" и Новото време.

“Ние предлагаме смяна, опция, каквато до момента не е имало в българската политика. Нямаме избавител, излизаме с лицата си и се борим за почтеност и професионализъм в ръководството, от които толкоз доста имаме потребност сега. Въодушевени сме от голямата поддръжка, която получаваме в последните дни и това ни кара да имаме вяра, че ще успеем, ” разяснява Румен Чолаков, който е ръководител на Милениум Клуб България и лидер на листата.

Визията на “Път на младите ” е, че България би трябвало да работи за задълбочаване на своята интеграция в Европейския съюз. Кандидатите считат, че страната ни и Европейски Съюз би трябвало да се ръководят от квалифицирани фрагменти и технократи, които оферират прагматични решения по водещи и предпочитани тематики.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР