Представители на Пари Сен Жермен и най-вече спортният директор на

...
Представители на Пари Сен Жермен и най-вече спортният директор на
Коментари Харесай

От ПСЖ вече са се срещнали с агента на Осимен

Представители на Пари Сен Жермен и най-много спортният шеф на отбора Луис Кампос към този момент работят интензивно по селекцията на отбора за идната година. Очаква се на “Парк де Пренс ” да има съществени промени през идното лято, като Лионел Меси към момента не е преподписал и е доста евентуално да напусне. Освен това все по-настоятелно се приказва, че шефовете желаят да се разделят с Неймар.

На днешните си страници “Екип ” осведоми, че парижани са набелязали Виктор Осимен за звезда на лятната си селекция. Нападателят прави извънреден сезон с екипа на Наполи и досега е записал 21 гола и 4 асистенции в 26 мача във всички шампионати. Изданието добавя, че даже е извършена среща сред представители на играча и представители на ПСЖ в последните няколко дни в Париж, на която той е бил осведомен за желанието на парижани да го вземат на “Парк де Пренс ”.

Това въпреки всичко няма да е по никакъв начин лесна задача, откакто нигериецът към този момент на няколко пъти съобщи, че избира да продължи кариерата си в Премиър лийг, където най-сериозен интерес към него демонстрира Манчестър Юнайтед. Евентуален трансфер на Осимен в който и да е отбор няма да е по никакъв начин елементарен, защото той има контракт с Наполи до лятото на 2025-а, а президентът на отбора Аурелио Де Лаурентис много мъчно се съгласява да се разделя с най-хубавите си футболисти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР