Представители на осем училища - II основно училище (ОУ) Петко

...
Представители на осем училища - II основно училище (ОУ) Петко
Коментари Харесай

За трети пореден път избират Общински детски съвет в Стара Загора

Представители на осем учебни заведения - II главно учебно заведение (ОУ) " Петко Р. Славейков ", IV ОУ " Кирил Христов ", XI ОУ " Николай Лилиев ", XII ОУ " Стефан Караджа ", ОУ " Георги Райчев ", Средно учебно заведение (СУ) " Иван Вазов ", СУ " Васил Левски " и Спортно учебно заведение " Тодор Каблешков ", са декларирали своето присъединяване за сформирането на тазгодишния Общински детски съвет в Стара Загора. 
„ Защо сме в Съвета на децата и какво желаеме да се случи в нашия град ” е тематиката, по която екипите ще показват вижданията си на 20 ноември, сряда, от 18 часа в залата на Младежкия дом. Съветът на децата е форма на Центъра за поддръжка за личностно развиване към община Стара Загора в направление „ Гражданско и неофициално обучение ” и ще работи за трета поредна година  в Града на липите. С него се цели децата да бъдат насърчавани да вземат участие във вземането на решения, които засягат бъдещето им.
Създаденият през 2017-а съвет е спомагателна поддръжка на децата в областта на гражданското обучение, което образува умения за решение на проблеми, произлизащи от действителни житейски обстановки. С присъединяване си в съвета те могат да развиват и усъвършенстват качества като разпоредителност, ученолюбивост, усърдие, непримиримост, комуникативност и автономия в усвояването на нови познания и се учат да работят в екип.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР