Представители на Обединени патриоти не дойдоха на инициираната от БСП

...
Представители на Обединени патриоти не дойдоха на инициираната от БСП
Коментари Харесай

И Патриотите отказаха среща с БСП за намаляването на партийните субсидии

Представители на " Обединени патриоти " не пристигнаха на инициираната от Българска социалистическа партия среща за размера на партийните дотации. Срещата бе планувана за 11.00 ч. в зала " Запад " на Народното събрание. От страна на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " пристигнаха заместник-председателите на групата Драгомир Стойнев и Георги Свиленски, секретарят Филип Попов и депутатът проф. Румен Гечев, заяви " Фокус ".

На срещата трябваше да се обсъдят признатите на първо четене промени в Закона за държавния бюджет за 2019 година, препоръчани от ГЕРБ, за понижаване на държавното финансиране от 11 на 1 лев за получен автентичен глас. От ръководещата партия обаче още в петък отхвърлиха да беседват със социалистите, тъй като са безапелационни, че няма да правят отстъпка от решението на държавното управление.

 Партиите би трябвало да върнат близо 15 млн. лева, в случай че не - им орязват дотациите Виж още Партиите би трябвало да върнат близо 15 млн. лева, в случай че не - им орязват дотациите
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР