Представители на Националния клуб на привържениците на Левски се срещнаха

...
Представители на Националния клуб на привържениците на Левски се срещнаха
Коментари Харесай

Добри новини за синята общност, сменят визията на метростанция Георги Аспарухов

Представители на Националния клуб на последователите на Левски се срещнаха с кмета на Столична община госпожа Йорданка Фандъкова. По време на диалозите в четвъртък бяха разисквани наболели въпроси пред " синята " общественост.

Г-жа Фандъкова пое персонален ангажимент за промяна на плановото предложение за визията на метростанция " Георги Аспарухов ", която е в непосредствена непосредственост до стадион " Герена ". Метростанцията, която следва да бъде открита, бе кръстена на именития футболист с решение на Столичния общински съвет по самодейност на проведените последователи.

Впоследствие обаче препоръчаната визия на станцията не отговаряше по никакъв метод на името на Георги Аспарухов. След срещата със Софийския кмет представителите на НКП получиха увещание, че станцията ще наподобява по верния метод.

Също по този начин на място се планува и слагането на барелеф на Гунди. Проектът за изработването на паметник в границите на комплекс, който да увековечи славната история на Левски и неговите последователи, също получи поддръжката та столичния кмет и ангажимент за подпомагане от страна на администрацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР