Представители на Националната гражданска инициатива За истинска детска болница внесоха

...
Представители на Националната гражданска инициатива За истинска детска болница внесоха
Коментари Харесай

Поскаха детска болница от президента

Представители на Националната гражданска самодейност " За същинска детска болница " внесоха в администрацията на президента нова петиция, заяви БНР.

В нея още веднъж се упорства да бъде преустановен договорът за реорганизация на остарелия градеж в двора на Александровска болница и да стартира още веднъж процесът за основаване на нова, съвременна детска болница, отговаряща на всички модерни потребности и условия.

Петицията е подписана от над 57 000 жители в границите на 10 дни. Тя ще бъде импортирана и в Министерския съвет и в Министерството на здравеопазването, само че ще остане отворена за подписи.

" За една година нищо не се е случило по проблема Национална детска болница. Няма искане за срутване на постройката, няма и позволение за градеж “, сподели лекар Таня Андреева - педиатър и детски ревматолог:

„ Мисля, че тези подписи са изцяло задоволителни, с цел да покажат ясната воля на българското общество, че се нещата би трябвало да се случват по верния метод, а не да облагодетелстваме едни компании и персонални ползи за сметка на здравето на децата ни... Искаме и редом с процеса по създаване на детската болница да върви и образование на фрагментите “, добави доктор Андреева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР