Представители на НАТО многократно са казвали, че няма да стават

...
Представители на НАТО многократно са казвали, че няма да стават
Коментари Харесай

Украйна: Заявленията от НАТО за неутралитет поощряват Русия

Представители на НАТО неведнъж са казвали, че няма да стават участници във войната в Украйна и няма да затворят небето над страната ни. Защото това щяло докара до боен конфликт с Руската федерация и спорът не би трябвало да " излиза отвън границите на Украйна ". Германският министър на защитата Кристин Ламбрехт неотдавна направи сходно изказване, " сподели Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна. Той също по този начин приказва в детайли за това по какъв начин да се засилят рестриктивните мерки против гражданската авиация на Русия , цитира думите му УНИАН.

" Министър Ламбрехт още веднъж сподели, че НАТО няма да се намесва в спора и няма да основава зона, неразрешена за полети над Украйна . Убийство. Всяко сходно изказване на европейските политици предизвиква Руската федерация към всеобщи убийства в Украйна . Ако не желаете да наричайте войната война и се страхувате от Путин, тогава най-малко не правете провокативни изказвания ", сподели Подоляк.
 НАТО изключва въвеждането на неразрешена за полети зона над Украйна
НАТО изключва въвеждането на неразрешена за полети зона над Украйна

Това щяло да насочи събитията " в неверна посока "

На 26 февруари Европейски Съюз наложи наказания, с които забрани доставката, продажбата, лизинга, поддръжката и застраховането на въздухоплавателни средства в Русия.

Съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна уточни и метод по какъв начин да се лимитират вътрешните полети на гражданската авиация на Руската федерация. Според Подоляк Управлението за гражданска авиация на Бермудските острови от общо 1367. Останалата част от оборудването е предмет на лизинг. Самолетите на съветските самолетни компании, защото се опасяват от отменяне на документи от други органи и преустановяване на контракти с съветски оператори.

Според Подоляк в отговор Русия е оповестила, че няма да заплаща лизингови заплащания и ще национализира самолетите. Това е жестоко нарушаване на интернационалното право, което ще провокира правосъдни каузи. Въпреки това, Руската федерация в този аспект може да бъде ударена по друг метод.

" Ролс Ройс " и " Дженерал Електрик ", производители на силови елементи за Boeing и Airbus, имат онлайн система за наблюдаване на мотора . Те могат да заключат мотора отдалечено или да настояват, че не се занимават с поддръжката на тези самолети и това към този момент е отговорност на самолетната компания. Пилотите в този случай евентуално ще откажат да летят. Тоест, Обединеното кралство и Съединени американски щати имат способи да прекратят даже вътрешните полети до Руската федерация стига да имат предпочитание .
 Китай отряза Русия - няма да ѝ доставя елементи за самолети
Китай отряза Русия - няма да ѝ доставя елементи за самолети

Москва ще търси благоприятни условия за доставяне от Турция и Индия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР