Представители на нападателя на Ювентус Пауло Дибала се опитват да

...
Представители на нападателя на Ювентус Пауло Дибала се опитват да
Коментари Харесай

Предложили Дибала на всеки от клубовете от топ 6 в Премиър лийг

Представители на нападателя на Ювентус Пауло Дибала се пробват да му уредят трансфер в някой от водещите клубове в Премиър лийг. Според 90 Min Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Челси, Тотнъм, Манчестър Сити и Арсенал са били известени, че могат да привлекат аржентинеца през 2021 година, като желанието на самия футболист било този път да заиграе на Острова.

През 2019-а Дибала бе покрай това да отиде в Премиър лийг. Тогава Манчестър Юнайтед и Тотнъм бяха уредили всичко с Ювентус, само че нападателят отхвърли прехвърлянето, тъй като искаше да остане в Торино. Той съумя да е пребори за титулярно място в тима на Маурицио Сари и бе един от най-силните играчи на " бианконерите ", само че след идването на Андреа Пирло Дибала загуби статута си на титуляр и е стартирал в едвам шест мача във всички шампионати от началото на сезона.

През октомври стартираха договаряния сред Юве и Дибала за нов контракт, само че диалозите след това бяха замразени и медиите на Апенините сега настояват, че подобен договор към този момент наподобява все по-далече.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР