Представители на Мохамед Салах са предложили звездата на Ливърпул на

...
Представители на Мохамед Салах са предложили звездата на Ливърпул на
Коментари Харесай

Предложили Салах на Барселона като алтернатива на Гризман

Представители на Мохамед Салах са предложили звездата на Ливърпул на Барселона, твърди AS. Според мадридското издание двете страни са се срещнали и са провели предварителни диалози по отношение на опцията за трансфер на египтянина на " Камп Ноу ". Барселона ще предприеме сходен ход, в случай че се потвърдят информациите от последните дни, че Антоан Гризман в последна сметка ще откаже предлагането да премине в Барселона и ще остане в Атлетико Мадрид.

Според AS от " Камп Ноу " към този момент били осведомени, че Салах е отворен за подобен трансфер, само че занапред каталунците би трябвало да схванат против каква сума Ливърпул би се разделил с огромната си звезда.

По-рано през сезона името на Салах бе свързвано и с Реал Мадрид. Още тогава от " Анфийлд " дадоха да се разбере, че няма да продадат египтянина на никаква цена. Едва ли босовете на мърсисайдци ще имат друго отношение и при оферта от Барселона, още повече че в последните години точно каталунците отмъкнаха две от огромните звезди на Ливърпул - Луис Суарес и Филипе Коутиньо.
Salah has been offered to Barcelona by his agentshttps://t.co/TGrzM88EIq pic.twitter.com/nfHNJdkK3U
— AS English (@English_AS) June 6, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР