Представители на младежката организация на ГЕРБ направиха флашмоб пред сградата

...
Представители на младежката организация на ГЕРБ направиха флашмоб пред сградата
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ с флашмоб пред МВР, поискаха оставките на Рашков и Петков

Представители на младежката организация на ГЕРБ направиха флашмоб пред постройката на Министерство на вътрешните работи в столицата. С демонстрацията си те желаеха оставките на вътрешния министър Бойко Рашков и на министър-председателя Кирил Петков. Повод за акцията беше днешното решение на Софийския областен съд, който разгласи ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за противозаконен.

" Днес се извърши това, което Просто Киро сподели, че никой не е над закона. С решението на съда за противозаконния арест на Бойко Борисов. А от през днешния ден той към този момент е Просто Киро Кошаревски. Той е срам. А неговият ексзекутор Бойко Рашков би трябвало да подаде оставка и да си скъса дипломата като правист ", сподели водачът на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев.

Георгиев сподели, че българското държавно управление е излъгало българския народ за нашите моряци на кораба " Царевна ". " Българската страна не се е намесила. А дни наред министър председателят ни убеждаваше какъв брой доста се работи. Кирил Петков с изключение на Кошаревски очевидец, е и измамник ", сподели Георгиев.

Младежите приканиха Рашков да пристигна да ги арестува, откакто ги упреква за повдигането на цените на храните.

" Това ли е страната, в която би трябвало да живеем - с противозаконни арести ", попита момиче от ГЕРБ.

Младежите издигнаха девиз " Дамаджаните - вън ". А под прозорците на Рашков бяха наредили дамаджани, облепени с Наказателно-процесуалния кодекс.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР