Представители на Милан са в Барселона, за да завършат преговорите

...
Представители на Милан са в Барселона, за да завършат преговорите
Коментари Харесай

Представители на Милан са в Барселона за Тодибо

Представители на Милан са в Барселона, с цел да завършат договарянията за прехвърлянето на бранителя Жан-Клер Тодибо. “Росонерите” от много време се пробват да вземат младия гений и наподобява договарянията сред двата клуба са на финалната права.

Тодибо бе притеглен на “Камп Ноу” единствено преди година от Тулуза, само че рядко получава шансове за изява. От Барса са подготвени да го пуснат чартърен или да го продадат, само че да си запазят алтернатива за назад откупуване след време, защото имат вяра, че французинът ще развие качествата си и ще бъде много добър футболист вбъдеще. Това обаче не се харесва изключително на Милан и точно заради тази причина договарянията зациклиха.

Последните информации на “Скай Спортс” настояват, че шефът на Милан Рики Масара е сега в Барселона, с цел да откри компромисен вид за реализиране на договорката. Той ще упорства играчът да пристигна на “Сан Сиро” чартърен с включена алтернатива за откупуване.

“Спорт Италия” също потврждава за срещата сред шефовете на двата клуба, само че тяхната информация е, че те към този момент са постигнали сделка, като остава само Тодибо да даде своето единодушие за прехвърлянето.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР