Представители на международната мироопазваща мисия на НАТО в Косово (КейФОР)

...
Представители на международната мироопазваща мисия на НАТО в Косово (КейФОР)
Коментари Харесай

Мисията на НАТО в Косово разследва инцидент със стрелба

Представители на интернационалната мироопазваща задача на НАТО в Косово (КейФОР) проверяват случай, обвързван със пукотевица наоколо до патрул. Това се споделя в изказване на КейФОР, оповестено през днешния ден, предадоха международните организации.
Прочетете още
КейФОР проверява случай, обвързван със пукотевица, осъществена на 25 декември наоколо до патрул на ръководената от НАТО интернационална задача в Косово, се споделя в изказването, оповестено в Туитър. Уточнява се, че става въпрос за случай с присъединяване на " незнайни въоръжени мъже покрай град Зубин Поток ".

Няма жертви или материални вреди, работим за определяне на всички обстоятелства. Тъй като са планувани срещи сред представители на всички страни, е значимо да се заобикалят всевъзможни изявления или дейности, които биха могли да провокират напрежение и изостряне на обстановката, показаха от КейФОР. Очакваме всички да се въздържат от провокативни прояви и да търсят най-хубавото решение, с цел да подсигуряват сигурността и сигурността на всички общности, показаха още от КейФОР, отбелязва АП.

Началникът на генералния щаб на сръбската войска Милан Мойсилович се е отправил към южния град Рашка, покрай Косово, където са ситуирани сръбски армейски елементи, осведоми организацията. Представители на КейФОР по-рано опровергаха информацията за нахлуване против неин патрул. Междувременно косовският сръбски водач Горан Ракич, ръководител на партията " Сръбска листа " в Косово, съобщи, че " известията на медиите в Прищина, че сърби са нападнали елементи на КейФОР, са дезинформация "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР