Представители на КТ Подкрепа посрещнаха с протест изпълнителния заместник-председател на

...
Представители на КТ Подкрепа посрещнаха с протест изпълнителния заместник-председател на
Коментари Харесай

Тимерманс разкри пред недоволни синдикалисти, че дядовците му са били миньори

Представители на КТ " Подкрепа " посрещнаха с митинг изпълнителния заместник-председател на Европейска комисия Франс Тимерманс. Днес той дойде в България, с цел да участва на проведената от Dir.bg и 3е-news конференция " Зелен преход - решения и провокации за България ".

Гледайте онлайн форума

Снимки вижте

Франс Тимерманс влезе в Интер Експо Център незабавно след премиера Стефан Янев, който на форума малко по-късно му показа признатия през вчерашния ден български План за възобновяване. На входа заместник-председателят на Европейска комисия беше посрещнат от представителите на КТ " Подкрепа ". Те му демонстрираха свещи, символизиращи съгласно тях бъдещето на страната ни, в случай че затворим комплекса " Марица изток " без съществуването на обективни преходни тактики и вероятност за работещите в бранша.

Самият Тимерманс се съгласи да организира къс диалог със синдикалистите. Той изложи в общ тип причините за потребността от Зелена договорка и отхвърли да съществува бъдеще, в което хората да останат без ток. Тимерманс обърна внимание, че няма по какъв начин да е непознат на проблемите на служащите в бранша, тъй като неговите дядовци са работили като миньори.

След още няколкко разменени реплики заместник-председателят на Еврокомисията влезе в постройката, а оттова и в залата, където изложи по-детайлно визията си за зеленото бъдеще на Европа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР