Представители на компрометираната от записа на Радостин Василев ПП налазиха

...
Представители на компрометираната от записа на Радостин Василев ПП налазиха
Коментари Харесай

ПП-тата плъзнаха в телевизиите, чернят Радев

Представители на компрометираната от записа на Радостин Василев Политическа партия налазиха малките екрани през днешния ден, с цел да громят президента Радев и притискат ГЕРБ да ги припознае още веднъж за сътрудник.

Очакваме всеки миг ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои до фризера, или ще поеме отговорно държание по отношение на българските жители, съобщи пред Нова тв депутатът от ПП-ДБ Андрей Гюров.

Той разяснява и президента Румен Радев, който изостри тона при връчването на втория мандат.

„ Г-н Радев изгуби своя облик на обединител и водач на нацията. Той си разреши в един миг да вкара персоналния интерес. Досега постоянно сме говорили, че дейностите на президента демонстрират, че той не желае да има постоянно държавно управление в страната ”, съобщи Гюров. Депутатът изрази подозрение в законосъобразността на думите на президента, че сформирането на кабинет с мандат на ПП-ДБ би било нецелесъобразно. „ Президентът сподели на всички какво е неговото отношение към конституцията на страната, която внезапно му отесня ”, добави Андрей Гюров.

„ Румен Радев през вчерашния ден като че ли размрази договарянията. Ще се изненадам, в случай че ГЕРБ остави ръководството в негови ръце. Президентът би трябвало да работи за основаване на държавно управление. Сякаш на него му се услади изпълнителната власт, което ни поставя в един формат на скрита президентска република. Румен Радев не би трябвало да дава препоръки за нереализиране на мандата. В момента топката е в ГЕРБ “, съобщи в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия Настимир Ананиев.

Депутатът от „ Продължаваме промяната “ счита, че ПП-ДБ не би трябвало да вършат „ отстъпки “ във връзка с ГЕРБ.

„ Ние имаме формула, която сме измислили и беше призната от сътрудниците в ПП-ДБ. Трябва да чуем Борисов и Мария Габриел относто това, което се случи в президентството. Нормална страна минава през постоянно държавно управление. “

Според него България не може да влезе в Шенген, защото службите са пробити.

„ Преди няколко седмици шефът на ДАНС беше препоръчан за още 5 години от Гълъб Донев. Служебен министър председател, назначен от Румен Радев, бетонира шефа на ДАНС, който се е обадил на индивида, който пусна записа против нас. “

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР