Представители на компанията ще се срещат с кандидати за работа

...
Представители на компанията ще се срещат с кандидати за работа
Коментари Харесай

Ангел Гюров от Нетера с участие в Career Show Tech

Представители на компанията ще се срещат с претенденти за работа

Ангел Гюров, действен началник отдел „ Продуктово развиване " на Нетера, е един от представителите в програмата на кариерното събитие за ИТ специалности Career Show Tech.

Събитието ще се организира на 19 и 20 май напълно онлайн. На него над 50 водещи компании ще се срещнат с повече от 2000 ИТ експерти от страната и Европа.

Освен опцията за среща с работодатели, събитието дава и интерактивна и потребна стратегия с лекции и полемики, част от която е присъединяване на Ангел Гюров. Форматът на събитието ще разреши на участниците да организират авансово уговорени онлайн срещи в особено създадена платформа.

Като експерт в сферата си Ангел Гюров ще показа тематиката How to use Lean methodology in business development. В актуалния бизнес свят постоянно чуваме моделни думи като lean, scrum, design thinking. Ангел ще ви помогне да разберете за какво е значимо освен да приказваме за тях, само че и да ги прилагаме в нашата ежедневна работа и по какъв начин това ще способства да подобрим успеваемостта и триумфа на организацията си.

Бъдещето на криптовалутите, програмирането на видео игри, можем ли да упражняваме мозъка си, с цел да работи по-ефективно - това са част от другите тематики, които ще се дискутират по време на събитието.

Освен да участват на лекциите, участниците в събитието, които търсят реализация в IT сферата, могат да проведат персонални видео срещи с представители на Нетера от отделите „ Човешки запаси ", „ Софтуерни решения " и „ Маркетинг ". Специалната мачмейкинг технология с подробни филтри ще разреши подборът и срещите да се провеждат по допустимо най-бързия и ефикасен метод. Регистрацията за събитието е безвъзмездна, само че задължителнa на

Вижтена Нетера.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР