Представители на компанията говорят за телекомуникации, европейските центрове за данни

...
Представители на компанията говорят за телекомуникации, европейските центрове за данни
Коментари Харесай

Нетера e в априлския брой на списание Data Center Magazine


Представители на компанията приказват за телекомуникации, европейските центрове за данни на Нетера – SDC, и платформата NetIX

Нетера, световен снабдител на съгласуваност и телекомуникационни решения, e показана в априлския брой на списание Data Center Magazine. В от 12 страници и Крис Харпър, търговски шеф на Нетера, и Николай Чакински, продуктов управител „ Колокация “, приказват за телекомуникациите, европейските центрове за данни на Нетера – SDC, и платформата за интернет продан на компанията - NetIX.

Николай споделя за най-новия център за данни на Нетера - SDC 2. Той ще дава услуги както на едро, по този начин и услуги за колокация на разнообразни организации. „ Хубавото е, че се намира в същия кампус като SDC 1, което разрешава на новите клиенти да се възползват от всички преимущества на към този момент построената бизнес и телекомуникационна инфраструктура – съгласуваност с всички съществуващи клиенти на Нетера и достъп до високоскоростни, сигурни и резервирани интернационалните мрежи и направления “.

Крис добавя: „ Можете да разчитате на облачни решения с DDoS отбрана, ИТ услуги и поддръжка на място за вашето съоръжение. Нашите дейта център инженери носят камери и клиентът може отдалечено да вижда и да ги насочва какво да вършат с неговото съоръжение “.

Той приказва и за платформата за продан на данни NetIX, която дава най-бързия интернет и „ придвижва данни от Франкфурт до София за 23 милисекунди, от Франкфурт до Истанбул за 36 милисекунди, от Маями до Сао Пауло за 55 милисекунди “.

Прочетете и гледайте .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР