Представители на Коалиция Левицата!“ поискаха на протест пред Народното събрание

...
Представители на Коалиция Левицата!“ поискаха на протест пред Народното събрание
Коментари Харесай

С протест Левицата на Румен Петков и Паскалев поиска край на този парламент

Представители на Коалиция „ Левицата! “ желаеха на митинг пред Народното събрание (НС) да се постави завършек на този парламент. Те носеха плакати „ За 5 часа чухме задоволително. ВЪН! “, „ Кога смяната стана замяна? “, „ Този митинг НЕ е координиран с посолствата “.

Събрали сме пред българския парламент, с цел да напомним на националното посланичество смисъла на съществуването на българската страна, съобщи Валери Жаблянов от „ Левицата! “. Днешният парламент се опозори преди да стартира да работи, по тази причина изборите не са покруса за България, нещастието за България ще бъде идващото държавно управление, принудително съединените болшинства в Народно събрание, разяснява той. Призовавам да се постави завършек на този парламент, добави той.

Председателят на партия АБВ, част от Коалиция „ Левицата! “, Румен Петков разяснява, че обстановката в страната е повече от трагична.

„ Тази постройка, пред която сме се събрали, излъчва Политическа партия – изменничество и нецензурност “, сподели той. Сезираме прокуратурата за това, че към този момент дни наред по улиците на София се насочат апели за принуждение, за революция, за деинституционализация и държавен прелом, а българските институции си мълчат, сподели Петков.

Костадин Паскалев разяснява, че вчерашните хулигански прояви в Народното събрание са продължение на погазването на публичния морал и законността в България. Тези, които желаеха да смъкват основния прокурор, да смъкват модела на ръководство на ГЕРБ, в този момент са в коалиция тъкмо с тези субекти, уточни той.

Правителството, което ще роди тази незаконна коалиция, може да бъде наречено по един единствен метод – „ държавно управление на страха от основния прокурор “, счита Паскалев. „ Няма място сходно ръководство в страната, то няма да пази националния интерес и ползите на жителите. Затова най-добре е това Народно събрание да приключи своята активност и да вървим на избори “, съобщи още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР