Представители на Хари Кейн са се срещнали със спортния директор

...
Представители на Хари Кейн са се срещнали със спортния директор
Коментари Харесай

Хари Кейн е провел разговори с ПСЖ

Представители на Хари Кейн са се срещнали със спортния шеф на Пари Сен Жермен Луис Кампос. Бъдещето на капитана на Англия е мотив за доста спекулации, защото договорът му с Тотнъм изтича през лятото на 2024 година Състоянието на “шпорите ” не дава очаквания, че тимът скоро ще се бори за титли.

Кейн е свързван и с Манчестър Юнайтед, само че ПСЖ също демонстрира сериозен интерес към него. Една от главните трансферни цели на френския клуб за лятото е привличането на централен нападател. Кампос е провел среща с сътрудниците на Кейн, с цел да разбере дали нападателят е податлив да заиграе във Франция.

Според “Паризиен ” Кейн ще е по-евтин вид от алтернативата, която е Виктор Осимен. Френското издание твърди, че цената на британския национал ще е към 100 милиона евро, до момента в който Наполи ще желае над 130 милиона за голмайстора си. ПСЖ ще прави промени в офанзивата, защото Лионел Меси съвсем несъмнено си потегля, а бъдещето на Килиан Мбапе и Неймар не е ясно.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР