Представители на гръцкия гранд ПАОК са наблюдавали победата на Левски

...
Представители на гръцкия гранд ПАОК са наблюдавали победата на Левски
Коментари Харесай

ПАОК дойде за две от звездите на Левски

Представители на гръцкия гранд ПАОК са следили успеха на Левски над Хебър с 4:0 в събота. Те са следели в детайли дейностите на Хосе Кордоба и Уелтон против пазарджиклии. Двамата започнаха като титуляри за “сините ”, като централният бранител престоя на терена през целия дуел, до момента в който бразилецът бе сменен малко преди края на срещата. 

За интерес на “двуглавите орли ” към двамата играчи на столичани се заприказва след триумфа на Левски над ПАОК във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Медиите в южната ни съседка заговориха за идна договорка със “сините ” за най-малко един от двамата играчи, а през вчерашния ден скаути на солунския отбор са били на стадион “Георги Аспарухов ”. 

Въпреки че Кордоба нямаше доста работа, а Уелтон не съумя да осъществя попадение, емисарите на гръцкия тим са останали удовлетворени от видяното от двамата. 

До края на трансферния прозорец Левски по всяка възможност ще продаде един от главните си футболисти. Сериозен интерес има както към Кордоба и Уелтон, по този начин и към Ноа Сонко Сундберг. От “Герена ” признаха, че са получавали предложения за играчи, само че те не са удовлетворявали финансовите искания на клуба. “Сините ” желаят за някой от главните си футболисти над 1 млн. евро. 

От “Герена ” към този момент са отхвърлили предложенията на турски отбори за Уелтон и Сундберг, до момента в който интерес към панамския национал има и от Испания. Ако се стигне до продажба на някой от тримата изброени, то “сините ” ще са на забележителна облага. Столичани заплатиха по към 50 000 евро за правата на бразилеца и Кордоба, до момента в който националът на Гамбия пристигна като свободен сътрудник през зимата. Именно това е задачата на “сините ” и Станимир Стоилов - да взимат перспективни футболисти за минимални суми, след което да бъдат продавани за положителни пари в чужбина. 

“Тема Спорт ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР