Представители на големите фенски организации на Левски присъстваха на брифинга,

...
Представители на големите фенски организации на Левски присъстваха на брифинга,
Коментари Харесай

Фенските фракции в Левски се помириха: Целта е да се събират по 150 бона месечно

Представители на огромните фенски организации на Левски участваха на брифинга, с който в „ сините “ дадоха старт на акция за събиране на средства за клуба под надпис „ Левски е безконечен “.

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян съобщи:„ Доволен съм, че сме седнали на една маса, беше извънредно време да го създадем в името на клуба ни. В последните тежки години на клуба другите фракции водехме акции поотделно. След доста премеждия и кавги имам вяра, че излизаме по нов път. Този път ще ни изведе на това равнище, на което Левски би трябвало да бъде. Тази ни изява е сигнал не толкоз, към проведените групи от левскари, а към неорганизираните почитатели, тъй като главната концепция на акцията е да се събират към 150 хиляди лв. на месец, които ще дадат опция на клуба и на треньора да направи Левски подобен, какъвто ние желаеме да виждаме. Искам да виждам Левски , който взривява трибуните, който радва децата и възрастните и Левски , който господства. Главното изискване го имаме и той седи сред нас – Станимир Стоилов “

„ Доверявайте се на достоверните източници на информация, а не на знайни и незнайни източници на информация. Б бранш не е затворен за никого, в противен случай отворен е и те могат да се върнат “, добави той.

Председателят на „ Ултрас Левски “ Андриан Петров сподели:

„ Тази акция към този момент тече от няколко седмици с виртуалните билети за контролите в Турция. Левскарството в последното десетилетие се позагуби. Сега имаме управление и механически щаб с хора, които милеят за клуба. Самите последователи желаеме да надградим и да качим Левски на по-високо равнище. Тази акция не е дайте да дадем. Именно почитателите са основатели. Каналите са най-различни. Сега можем да забележим тази сума, която загатна Степан, дали можем да я осъществим, а аз имам вяра, че можем да я преизпълним. Имаме опция да го създадем за контролата с Пирин. С наличието си ще покажем на синята общественост, че можем да оказваме помощ по всички вероятни способи “.

„ Тежкото положение на Левски не кореспондира с историята на този клуб. В компликациите Левски е намирал упора в най-големия си капитал – последователите му. За да запазим клуба си, какъвто е и през днешния ден, ние сме правили и невъзможното. Днес е време да спрем да се опасяваме от банкрут. Да спрем да приказваме за колапс и да създадем идната крачка. Заедно да имаме моралното обвързване и привилегия да застанем още веднъж зад клуба и морално, и финансово, с цел да дадем опция на управлението да върне Левски на верния път и да го изкачи на мястото, където му се поставя. Нашите предшественици са създали два стадиона на Левски. Ние, наследниците им, организирахме 100-годишнината на клуба. През 2020-та година организирахме акцията „ Всички за Левски “, която генерира 5 милиона и половина лв. в клуба. Мисля, че тези образци демонстрират, че почитателите нямаме никакво съображение да се съмняваме в силата на синята общественост. Вярвам, че ще успеем да го потвърдим за следващ път. Синята общественост още веднъж ще бъде опората на клуба “, добави ръководителят на „ Тръст Синя България “ Момчил Лазаров.

„ Всички пари от акцията са налични на уеб страницата на Левски. Този канал, който намираме за много значим, няма по какъв начин да има терзания към него “, споделиха още представителите на проведените последователи на „ синия “ клуб.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР