Представители на германските партии Християндемократически съюз, Левица и Алтернатива за

...
Представители на германските партии Християндемократически съюз, Левица и Алтернатива за
Коментари Харесай

„Опасност за страната“. Сара Вагенкнехт и други германски политици остро критикуваха Бърбок

Представители на немските партии " Християндемократически съюз ", " Левица " и " Алтернатива за Германия " разкритикуваха думите на немския външен министър Аналена Бербок, че има намерение да поддържа Украйна толкоз дълго, колкото е належащо - без значение какво мислят нейните гласоподаватели.

Бърбок в сряда по време на тирада в Прага сподели: „ Ако дадох обещание на народа на Украйна, че ще бъдем с вас толкоз дълго, колкото имате потребност, желая да спазя това заричане. Без значение какво мислят моите немски гласоподаватели, желая да спазя заричане към народа на Украйна ".

Министърът беше неодобрен от опозицията. Така депутатът от Бундестага, някогашният водач на парламентарната секта на Лявата партия Сара Вагенкнехт назова Бърбок Германия „ неточност “ и „ заплаха “ за Германия.

„ Външен министър, който твърди, че съставлява ползите не на немските гласоподаватели, а на украинските гласоподаватели, и който отхвърля договарянията за преустановяване на войната в полза на държавното управление на Съединени американски щати, е освен груба неточност, само че и заплаха за страната ни ”, написа депутатът в Twitter.

Депутатът от Бундестага от Лявата партия Севим Дагделен означи в своя акаунт, че 77% от немските жители изискват договаряния за преустановяване на военните дейности.

„ Външен министър, който отхвърля дипломацията и демонстрира пренебрежение към всеки, който стачкува против последствията от нейните безумни наказания с думите „ Украйна на първо място а жителите са ми безразлични “, е цялостен неуспех! “ - написа Дагделен.

Представителят на ХДС Норберт Рьотген посъветва министъра да избере положителни причини вместо ултимативни форми. " Скъпа г-жо Бърбок, това е ненужна насмешка с героизма. Повечето германци са подготвени да продължат да поддържат Украйна. Демократичните политици би трябвало да се опитат да убедят другите с положителни причини, а освен с думи ", написа депутатът в Twitter.

А съпредседателят на " Алтернатива за Германия " Алиса Вайдел означи в своя Twitter, че " оставката на външния министър Бърбок е закъсняла ".

" Който очевидно не се интересува от ползите на немските гласоподаватели, към този момент няма място на министерския пост. Имаме потребност от изкусен външен министър, който да пази ползите на немските жители и да се застъпва за договаряния и мир сред Русия и Украйна ", написа Вайдел.

През целия ден хаштагът в Twitter „ Бербок-оставка “ (#BaerbockRuecktritt) беше един от най-популярните в Германия, съгласно trends24.

В същото време представителят на немското външно министерство Петер Птасек упрекна в спора... проруските сили.

" Класика: нарязан видеоклип, разпространяван от проруски сметки, и кибер-фаст-фуд е подготвен - подготвена дезинформация. Ще позволим ли да ни разделят толкоз на ниска цена? Не мисля по този начин ", сподели дипломатът в своя акаунт. Постът му беше препубликуван от формалния му акаунт в Twitter от немското външно министерство.

Както „ Aлтернатива “ заяви по-рано, съветският външен министър Сергей Лавров в четвъртък назова думите на Бербок „ фантастично самопризнание “, което „ подхожда на диалозите за нуждата от предварителни избори в редица европейски страни “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР