Представители на ГЕРБ ще внесат днес в Съдебната палата в

...
Представители на ГЕРБ ще внесат днес в Съдебната палата в
Коментари Харесай

ГЕРБ със сигнал в прокуратурата за „отровната вода в София“

Представители на ГЕРБ ще внесат през днешния ден в Съдебната палата в София, сигнал против народния представител от Българска социалистическа партия Таско Ерменков. Това оповестиха от партията.

Причината е обява на Таско Ерменков, в която той твърди, че водата в София е " отровна " и по този начин провокира ужас измежду жителите на столицата.

Вчера от „ Софийска вода " разпратиха до медиите публично мнение, в което твърди, че питейната вода, доставяна на потребителите на територията на Столична община, е с обезпечено качество и с отлични характерности.

Това се потвърждава и от многочислените лабораторни проучвания, направени през последните денонощия. Всички физикохимични, органолептични и микробиологични изпитвания освен са в норма, само че и са в по-ниски стойности от допустимите по стандарт и по Наредбата за качеството на водата, означават от сдружението.

За доказване на истината, че питейната вода в София е качествена и безвредна, от сдружението си сътрудничат и със здравната ревизия, Столична община и други виновни институции, на които са дали цялостна информация от техните данни и проучвания, както и опцията сами да създадат проби и разбори, прецизират от " Софийска вода ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР