Представители на ГЕРБ-СДС и на Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) се

...
Представители на ГЕРБ-СДС и на Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) се
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП се срещат в Огледалната зала

Представители на ГЕРБ-СДС и на " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) се срещат в Огледална зала на Народното събрание. 

От страна на ГЕРБ-СДС на диалозите са ръководителят на групата Десислава Атанасова, заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев и депутати, измежду които Десислава Танева, Теменужка Петкова, Костадин Ангелов.

От страна на ПП-ДБ на срещата участва съпредседателят на ПГ на обединението Николай Денков, за който Lupa.bg разкри, че ще е кандидадът на Политическа партия за министър председател.

По-рано през днешния ден в коридорите на Народното събрание Томислав Дончев разяснява пред публицисти, че ГЕРБ-СДС са склонни да създадат някои взаимни отстъпки, водени от отговорността да бъде образувано болшинство, да бъде определено държавно управление.

Дончев сподели още, че диалогът за управническа стратегия минава през обрисуване на времето за осъществяване на ограничения. Той добави, че „ в един миг диалогът стига до личен състав “.

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков сподели през днешния ден пред публицисти, че няма подготвеност да се разискват имена за състав на кабинет.

На въпрос дали ще предложат състав на Министерския съвет (МС), както през вчерашния ден желаеха от ГЕРБ-СДС по време на лидерската среща, той изясни, че този въпрос би трябвало първо да бъде разискван в обединението. По думите му се разяснява управническа стратегия.

Това, което ние ще създадем, е да подготвим такава стратегия и да обсъдим с парламентарните групи, като ще стартираме с ГЕРБ-СДС като най-голяма парламентарна група, с цел да забележим дали може да получим поддръжка, разяснява Николай Денков. И разясни, че това е програмата, която би трябвало да извършва Министерски съвет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР