Представители на формация Левицата излязоха на протест пред северния вход

...
Представители на формация Левицата излязоха на протест пред северния вход
Коментари Харесай

Представители на Левицата протестират срещу правителство на престъпната коалиция

Представители на групировка " Левицата " излязоха на митинг пред северния вход на Народното събрание. Той е под надпис: " Против държавно управление на незаконната коалиция ".

" Целият този политически развой на сформиране на това държавно управление сред двама непримирими политически субекта ще докара до едно незаконно държавно управление, което няма да се грижи за ползите на българите. В този смисъл считам, че всеки политически индивид е задължен да изрази своята позиция. Ние вършим тъкмо това през днешния ден ", сподели Костадин Паскалев от " Левицата ".

" Ние не желаеме сходно държавно управление, което е плод на една незаконна коалиция сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ", означи той.

" Реално видяно тези, които се пръкнаха от площада, имам поради " Продължаваме промяната ", те сега са съдружните сътрудници на ГЕРБ - на тези, които желаеха да отстранен като модел на ръководство. Очевидно е, че това е извънредно аморално държание, което ще докара до един Франкенщайн в българската политиката ", сподели още Паскалев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР