Представители на две колекторски фирми са се сбили и са

...
Представители на две колекторски фирми са се сбили и са
Коментари Харесай

Колектори се стреляха заради длъжник

Представители на две колекторски компании са се сбили и са се стреляли пред дома на дебитор в град Средец, Бургаско, заяви дирекцията на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Драмата се е разиграла в понеделник, на 13 април. Около 16.25 ч. в Районно ръководство - Средец е получено известие за сборичкване сред няколко мъже на ул. " Гоце Делчев ".

На място били открити двама чиновници от софийска колекторска компания (на 31 и 56 години), както и други чиновници от ямболска колекторска компания (на 35 и 36 години).

Констатирано било, че екипът от софийската компания посетил адреса на 23-годишен мъж от Средец, дължащ неплатена вноска по заем в размер на 140 лева Докато разговаряли с длъжника, пред дома му пристигнали и чиновниците от ямболската компания, които се спречкали с сътрудниците си.

Кавгата прерастнала в сборичкване, като 31-годишният кредитосъбирач от софийската компания създал два изстрела със законно притежаван револвер в краката на чиновниците от ямболската компания, без да ги засегне. Задържани за период от едно денонощие са двамата чиновници от софийската компания. Оръжието, с което са създадени изстрелите, както и двете гилзи, са конфискувани. Установени и разпитани са и очевидци на случая.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР