Представители на две фирми за бързи кредити са се сбили

...
Представители на две фирми за бързи кредити са се сбили
Коментари Харесай

Фирми за бързи кредити се стреляха заради длъжник

Представители на две компании за бързи заеми са се сбили и са се стреляли пред дома на дебитор в град Средец, Бургаско, стана ясно във вторник.

Първоначално, МВР-Бургас заяви, че спречкването е било сред представители на колекторски компании. По-късно обаче Асоциацията на колекторските организации в България популяризира позиция, че не е правилно браншът да се замесва при положение, в който нито един от участниците не е чиновник или легален представител на колекторска компания.

" Разбираме, че медиите, отразили новината, са се базирали на публична информация, подадена от Министерство на вътрешните работи, и към този момент сме се обърнали към министерството с молба за уместност при разпространяването на информация и коригиране на позволената неточност ", показаха от асоциацията. Оттам намекнаха, че е допустимо да става дума за компании за бързи заеми, които постоянно, само че неточно се употребяват като синоними на колекторска организация.

Драмата, за която става въпрос, се е разиграла в понеделник, на 13 април. Около 16.25 ч. в Районно ръководство - Средец е получено известие за сборичкване сред няколко мъже на ул. " Гоце Делчев ".

На място били открити двама чиновници от софийска компания (на 31 и 56 години), както и други чиновници от ямболска компания (на 35 и 36 години).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР