Представители на ДПС изненадващо напуснаха парламента по време на дебата

...
Представители на ДПС изненадващо напуснаха парламента по време на дебата
Коментари Харесай

ДПС смени патриотите на протеста пред парламента

Представители на Движение за права и свободи изненадващо напуснаха Народното събрание по време на дебата за вота на съмнение, с цел да поздравят протестиращите против държавното управление пред Народното събрание.

Втори митинг пред Народното събрание бе проведен през днешния ден от сдружението с нестопанска цел " Толерантност "

Зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев бе измежду депутатите, които излязоха на открито и даже се прегърна с един от протестиращите. Той разясни пред медиите, че Движение за права и свободи поддържат правото да се стачкува. На митинга бе и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, той сбито отговори на въпроса дали са измежду уредниците: " Естествено! ".

След появяването на Движение за права и свободи - някогашни депутати от Вътрешна македонска революционна организация и евродепутатът Ангел Джамбазки желаеха протестиращите да си тръгнат, защото не желаят да стачкуват с Движение за права и свободи.

А на пространството към Паметника на Цар Освободител останаха няколко десетки души, измежду които навлязоха представителите на Движението за права и свободи. Според поръчките им митингът е на първо място против езика на омразата и разделянето, които се постановат от държавното управление на Кирил Петков.
 Патриотични придвижвания на митинг пред Народното събрание
Патриотични придвижвания на митинг пред Народното събрание

На митинг пред Паметника на Цар Освободител са се събрали патриотични организации и представители на ВМРО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР