Представители на БСП проведоха среща със служебния министър на вътрешните

...
Представители на БСП проведоха среща със служебния министър на вътрешните
Коментари Харесай

БСП проведе среща с ръководството на МВР с цел провеждане на честни избори

Представители на Българска социалистическа партия организираха среща със служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, служебния зам.-министър на вътрешните работи Емил Ганчев, основния секретар на Министерство на вътрешните работи – основен комисар Петър Тодоров и шефа на Групово дело „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “ – основен комисар Тодор Гребенаров.

Срещата на представителите на Българска социалистическа партия с управлението на Министерство на вътрешните работи бе осъществена заради терзанията на претендентите за народни представители в Северозападна България за пазаруване на гласове, подбудени от сигнали, получени по време на срещите им с гласоподаватели в района и за противодействане на порочната процедура и осъществяване на почтени избори.

Кандидатите за народни представители от Българска социалистическа партия показаха пред управлението на Министерство на вътрешните работи и съответни образци за хора, за които са били сигнализирани от гласоподаватели, че реализират пазаруване на гласове в Северозападна България. Социалистите се ангажираха да осведомят органите на реда за всеки случай на опит на опорочаване на изборите, за който бъдат алармирани от жителите.

От своя страна управлението на Министерство на вътрешните работи пое ангажимент да се създадат съответните инспекции и да се противодейства на порочната процедура.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР