Представители на БСП - от кръга на Корнелия Нинова, както

...
Представители на БСП - от кръга на Корнелия Нинова, както
Коментари Харесай

Представители на БСП, депутати и опозиция, АБВ, ИТН зад двойката Радев-Йотова

Представители на Българска социалистическа партия - от кръга на Корнелия Нинова, както и от вътрешната съпротива , представители на АБВ, Има Такъв Народ и ИБГНИ - са измежду учредителите в Инициативния комитет на президента Румен Радев и Илиана Йотова, който ще ги издигне още веднъж за кандидат-президентските избори на 14 ноември.

Официалното разкриване на събитието в НДК се бави, защото учредителите към момента попълнят заявления за поддръжка.

Сред учредителите в залата се виждат лица от последните парламентарни групи на Българска социалистическа партия - Кристиан Вигенин, Дора Янкова, Весела Лечева, проф. Иво Христов, Тома Томов, евродепутатът Елена Йончева, пернишкият кмет Станислав Владимиров . Представители на ИБГНИ, които се чака да поддържат президента в зала 6 на НДК - са Никола Вапцаров, Мими Караколева, Галина Таваличка.

АБВ също има своите представители - ген. Михо Михов и артистът Веселин Плачков.

Сред подкрепящите кандидат-президентската двойка са актрисата Цветана Манева и спортистът Владо Николов.

От Има Такъв Народ, които оповестиха публично, че поддържат Радев и Йотова, участват Станислав Балабанов и Филип Станев.

От президентството участват Иво Христов и Еленко Божков, ИБГНИ специалист.

Ген. Михо Михов разяснява, че е получил покана от президентската институция, само че има и пристрастия към двойката. Ние сме сътрудници, летели сме дружно, преодолявали сме рискови обстановки, това, което носи достойнството на пагона, ни задължава да го подкрепим за втори мандат, сподели той.

Владо Николов уточни, че президентската двойка е спечелила неговото утвърждение и като жител, " на който му пука за това, което се случва в България, показвам поддръжката си ".

Събитието стартира в 18.50 и сега се гласоподават процедурните правила за избор.
 Радев подкани Борисов да се кандидатира за президент
Радев подкани Борисов да се кандидатира за президент

Държавният глава настоя водачът на ГЕРБ да не употребява партията си като щит

188 учредители се записаха след старта . Церемонията се води от Ива Дойчинова. С единогласие бе определен ръководител и трима съпредседатели на Инициативния комитет. За ръководител бе препоръчан артистът Павел Попандов , който държа чувствена тирада за задачата и неговите съпредседатели. Той даде образец с игралния филм " Равновесие " и репликата " Да си затворим очите " за кражбите, корупцията и шкафчетата и една журналистка, която не си ги е затворила макар киселината, с която е била залята - Анна Заркова.

Ако си запушим ушите - няма да чуем, че чипът е развален, че сме мисирки, че сме тулупи, няма да чуем плачът на майките, бабите и дядовците, на нашите деца - по тази причина другият съпредседател е диригентът Йордан Камджалов . Третият съпредседател е доктор Цветеслава Гълъбова , шеф на болница Иван Рилски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР