Представители на българския първенец Лудогорец са били в Румъния, за

...
Представители на българския първенец Лудогорец са били в Румъния, за
Коментари Харесай

Лудогорец следи румънски защитник

Представители на българския отличник Лудогорец са били в Румъния, с цел да следят онлайн мача Петролул - Рапид Букурещ, който приключи 0:0. Те са участвали на срещата, с цел да проследят изявите на 23-годишния Валентин Цику, който главно играе като ляв бек, написа изданието „ Gsp ”.

Капитанът на Петролул е оценен от клуба си на един милион евро и те не биха го пуснали за по-ниска сума. Той бе във фокуса на вниманието и на белгийците от Гент преди година.

Освен хора от Лудогорец на стадиона е имало и мениджъри от Италия, пишат медиите в Румъния.

" Не знам нищо, никой не се е свързал с мен, фокусът ми беше единствено върху мача и това е. До началото на трансферния прозорец остава един мач. Трябва да съм ясно фокусиран върху него. Трябва да се възстановим допустимо най-бързо, да отидем там и да вземем точки. Толкова за в този момент. Трансферният интервал... управлението първо ще вземе решение и тогава аз ще го взема ", съобщи играчът след дуела.

В последния си мач за годината осмият в класирането Петролул се изправя против Университатя Крайова 1948. Двубоят е на 19 декември от 17:30 часа.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР