Представители на американската фирма GotProSolution са провели среща в София

...
Представители на американската фирма GotProSolution са провели среща в София
Коментари Харесай

Американци се захващат с Първа лига!

Представители на американската компания GotProSolution са провели среща в София с шефа на " Футбол Про медия " Атанас Караиванов. Причината - компанията е предложила да изготвя отсега нататък програмата на Първа лига.

Предстои да бъде изнесена специфична презентация за БФС и клубовете. Американците разполагат със софтуерен артикул, в който могат да се зададат над 80 параметъра, като по този начин да се избегнат конфликтни мачове в работен ден, както стана в плейофната фаза на шампионата ни. Така напролет се играят 5 дербита ЦСКА - Левски, а през есента от юли до декември този мач бе единствено един.

 Сектор
Сектор " Б " зове: Не на " оранжевата " агитация!

" Домакинските мачове на Левски са по-посетени от тези на ЦСКА ", настояват " сините " почитатели

Може да се избегнат даже конфликти сред участниците в евротурнирите при започване на сезона, когато играят в квалификационните кръгове. В последните няколко шампионати се стигаше до отсрочване на по-трудни мачове и програмата се объркваше.

Американската компания е работила за Мейджър лийг сокър, още във Франция, Англия, Бразилия, Шотландия, Полша, Аржентина, Коста Рика, Австралия, Република Корея, Тайланд и доста други.

В момента у нас се употребява системата " Бергер ", която има своите съществени дефекти, които се появиха изключително в плейофната фаза.

 Дончо Донев: За момента Делио Роси не е съдействал за развиването на Левски, клубът губи идентичността си
Дончо Донев: За момента Делио Роси не е съдействал за развиването на Левски, клубът губи идентичността си

" Някои неща ми направиха неприятни усещане през месеците, в които е треньор "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР