Представител на полското студио CD Projekt RED потвърди нещо, което

...
Представител на полското студио CD Projekt RED потвърди нещо, което
Коментари Харесай

CDPR обясниха защо Cyberpunk 2077 няма мултипплейър

Представител на полското студио CD Projekt RED удостовери нещо, което към този момент допускаха мнозина – повода, заради която Cyberpunk 2077 няма мултиплейърен режим.

Cyberpunk 2077 трябваше да е друга от предходната работа на студиото и след премиерата му да има мултиплейърен режим. Това обаче по този начин и не се случва, а повода за това се явява ужасното положение, в което излезе играта. Разкритието беше направено от един от старши дизайнерите в студиото сегашен разказ шеф на идващия The Witcher Филип Уебър. Той споделя в диалог с Робърт Пърчиз от Eurogamer, че положението на Cyberpunk 2077 е предиздвикало управлението на студиото да трансферира доста от хората, които се допуска, че е трябвало да основат мултиплейъра на играта, към коригиране на грешките в играта.

„ Приоритет тук беше основното прекарване да бъде приведено в едно в действителност положително положение за хората и в действителност смяната в целите означаваше, че други развойни планове трябваше да се прекратят. Със Cyberpunk искахме да създадем доста неща едновременно, имахме потребност да се фокусираме и да си кажем: „ Добре, каква е значимата част? Добре, дано създадем тази част в действителност добра “, изяснява Уебър.

Още преди появяването на Cyberpunk 2077 се знаеше, че мултиплейърът би трябвало да е мрежовия съставен елемент в играта, само че след това беше декларирано, че той ще се издаде, като обособена игра. В средата на предходната година и тези проекти бяха изоставени публично, а през ноември предходната година CDPR даде обещание да интегрира онлайн съставни елементи на един предстоящ стадий, както в Cyberpunk, по този начин и в The Witcher.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР