Представител на немски клуб ще бъде на трибуните на Хювефарма

...
Представител на немски клуб ще бъде на трибуните на Хювефарма
Коментари Харесай

Скаут от Германия ще гледа Текпетей

Представител на немски клуб ще бъде на трибуните на " Хювефарма Арена " за мача сред Лудогорец и ЦСКА - София в събота. Мисията на неговото пътешестване до Разград е да следи от близко изявите на крилото на домакините Бърнард Текпетей. Припомняме, че преди да дойде у нас през лятото на 2020 година, съвсем целият футболен път на ганаеца мина именна в Германия през тимовете на Шалке 04, Падерборн и Фортуна (Дюселдорф).

Текпетей бе подготвен да напусне Лудогорец още през зимата, само че тогава раздялата на клуба с Каули Оливейра не разреши той да бъде продаден. До произлязъл трансфер обаче съвсем несъмнено ще се стигне през лятото, а искащите за ганаеца не са по никакъв начин малко. Освен упоменатия отбор от Германия, мощен интерес към крилото демонстрират и Динамо (Загреб) и Андерлехт, с които Лудогорец се срещна през актуалната акция в евротурнирите.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР