Представител на Левски е отговорил на феновете от Синя крепост

...
Представител на Левски е отговорил на феновете от Синя крепост
Коментари Харесай

Фенове на Левски от Хисаря към Сираков: Явно сме останали недоразбрани!

Представител на Левски е дал отговор на почитателите от " Синя цитадела Хисаря ", които преди два дни насочиха покана за среща към притежателя на клуба Наско Сираков.

Босът на " сините " е декларирал, че е разполагаем да се срещне с тях в своя офис, само че последователите желаят срещата да е отворена за всички ентусиасти от района.
 Представят новите екипи на Левски в Деня на детето
Представят новите екипи на Левски в Деня на детето

" Сините " ще бъдат обличани от немски тръст

Ето какво се споделя в известието:

" Днес, получихме отговор от представител на управлението на ПФК Левски, във връзка нашата покана за среща с господин Наско Сираков. В него се споделя, че той е разполагаем да се срещне с нас в офиса на клуба.

Благодарим за отправената покана за персонална среща в офиса на клуба, само че нашата концепция е друга! Все отново имаме вяра, че Той ще откри време да се види с нас, по този начин като съумя да го направи преди месец в други градове от страната.

Явно сме останали недоразбрани - концепцията ни е срещата да е необятно налична и отворена за всички почитатели от района, а точно Пловдив, Карлово, Сопот, Асеновград, Панагюрище, а освен за членовете на нашата организация. Бихме желали срещата да е отворена за всички, които изпитват угриженост за бъдещето на обичания ни клуб. Това цели отбягване на детайла " ходатайство " от наша страна в връзките сред притежателите и ръководителите на клуба от една страна и " сините " последователи от друга! ", пишат почитателите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР