Представител на Finbold се обърна към изкуствения интелект CoinCodex, за

...
Представител на Finbold се обърна към изкуствения интелект CoinCodex, за
Коментари Харесай

Ето какво прогнозира изкуственият интелект относно стойността на криптовалутата Ethereum в края на 2023 г.

Представител на Finbold се обърна към изкуствения разсъдък CoinCodex, с цел да предвижда цената на Ethereum в края на настоящата година. AI изложи теза, че до 31 декември 2023 година активът ще бъде на стойност $2553, което е с повече от 50% по-високо от настоящите стойности. AI обаче е отбелязал, че сега не е най-хубавото време за разкриване на дълги позиции.

По отношение на средносрочната вероятност, CoinCodex предвижда, че главният алткойн ще се увеличи до $3,243 през идващите шест месеца. И след 6 месеца ETH ще е на стойност $1636,87, която ще доближи $5000, уверен е AI. Трябва да се означи, че CoinCodex образува своите прогнози, като взема поради най-вече техническите знаци.

Трябва ли да имаме вяра безусловно на изкуствения разсъдък при прогнозите?

Според анализаторите обаче е невероятно да се разчита на тези индикатори, изолирано от пазарния подтекст. Необходимо е да се следи макроикономическият съставен елемент, защото той съществено визира динамичността на главния алткойн. Съответно, евентуалното показване на прогнозата от CoinCodex ще се образува, като се вземат поради както техническите, по този начин и фундаменталните фактори.

Обърнете внимание, че все още на писане на публикацията ETN е изгубил 0,6% от цената си и се търгува на $1639 с пазарна капитализация от $197 милиарда. Трейдърите изпълняваха ежедневни търговски съглашения в размер на $7 милиона.

Напомняме, че CoinCodex направи прогноза, че до 31 декември тази година цената на Solana ще варира в диапазона от $39,73. Това ще значи нарастване на SOL от $23,39, което е с 65% от настоящата пазарна стойност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР