Представител. Кейти Портър казва, че съжалява, че твърди, че милиардери

...
Представител. Кейти Портър казва, че съжалява, че твърди, че милиардери
Коментари Харесай

Членът на парламента Кейти Портър съжалява, че е заявила, че първичните избори в Сената на Калифорния, които е загубила, са били фалшифицирани

Представител. Кейти Портър споделя, че съжалява, че твърди, че милиардери са се пробвали да „ фалшифицират “ първичните избори в Сената на Калифорния, откакто тя не съумя да премине на общите избори.

„ Очевидно ми се желае да бях избрала друга дума, “ сподели Портър, D-Calif., в епизод на „ Pod Save America “ във вторник.

„ Никога и по никакъв метод не бих предположил, че има нещо друго от деликатна, премислена, невероятна изборна система, която в действителност би трябвало да бъде моделът за огромна част от страната съгласно мен “, добави тя.

Ден след първичните избори на 5 март Портър й благодари поддръжници, които „ гласоподаваха за разлюляване на статуквото във Вашингтон “, преди да разпалят дискусия, като намекнаха, че изборите са били фалшифицирани.

„ Заради вас накарахме заведението да се уплаши – издържайки 3 до 1 в телевизионните разноски и настъплението на милиардери, които харчат милиони, с цел да фалшифицират тези избори “, сподели тя в пуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР