представител. Джордж Сантос, R-N.Y., разкритикува доклада за етиката на Конгреса

...
представител. Джордж Сантос, R-N.Y., разкритикува доклада за етиката на Конгреса
Коментари Харесай

Сантос критикува демократите с пламенни забележки преди гласуването за изгонване, дразни призива за отстраняване на прогресивния член на Камарата

представител. Джордж Сантос, R-N.Y., разкритикува отчета за етиката на Конгреса и идното гласоподаване за изключването му от Конгреса в четвъртък.

Сантос организира конференция пред Капитолия на Съединени американски щати в сутринта, отправяйки закани и призовавайки пресата да проверява сътрудници членове на Конгреса. Той също по този начин се зарече да подаде предложение за изпъждане на конгресмен Джамал Боуман, D-N.Y., който се призна за отговорен за подправено евакуиране на пожарна тревога тази есен.

„ Ако Камарата желае да стартира друг казус и ме изгони, това ще бъде унищожаването на доста членове на това тяло, тъй като това ще ги преследва в бъдеще ", предизвести той.

" Дойдох тук като вманиачен -по дяволите деятел и... би трябвало да видя по какъв начин се прави наденицата. Трябва да върна тази история на американския народ... Гордея се с работата, която показах. Ако това е, значи това е ", той добави, като сподели, че евентуално ще направи изказване по-късно денем.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР