Представиха проект на площадка за игра и обучение на деца

...
Представиха проект на площадка за игра и обучение на деца
Коментари Харесай

Представиха проект на площадка за игра и обучение на деца

Представиха план на площадка за игра и образование на деца по сигурност на придвижването се дава за свободно прилагане от учебни заведения , детски градини и други организации. Образецът е създаден от Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата.

Инициативата е част от общите старания на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата " за възстановяване на образованието по пътна сигурност от най-ранна възраст.

Проектът на площадка ще бъде изпратен и посредством регионалните шефове и общините, с цел да се притегли повече внимание към него и да се търсят различни форми за финансиране на физическото им създаване. Използва началото на лятната почивка, когато и метеорологичните условия са подобаващи, а в учебните заведения няма възпитаници и могат да се осъществят сходни начинания.

С сегашния план ДАБД цели да подкрепи и тази самодейност като бенефициентите могат да влагат отпуснатите им средства единствено за труд и материали като употребяват готовият план.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР