представи днес в Стара Загора листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ

...
представи днес в Стара Загора листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ
Коментари Харесай

Кръстина Таскова от ВОЛЯ: Ще сритаме старите партии със Златната обувка“ на България Петър Жеков

представи през днешния ден в Стара Загора листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ. Документите бяха признати в РИК без забележки. Тя дефинира листата като сериозен, професионален и обединен екип с високи цели.
„ Имам достойнството, след свършеното от мен в 44 –то Народно заседание, да изляза с достолепие пред старозагорци и да желая още веднъж тяхното доверие “, съобщи Таскова.
 Кръстина Таскова от ВОЛЯ: Горда съм, че повеждам листа в житницата на България Кръстина Таскова от ВОЛЯ: Горда съм, че повеждам листа в житницата на България
Зам.-председателят на парламентарната група на Политическа партия ВОЛЯ Кръстина Таскова през днешния ден внесе листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в РИК До...
Знакова фигура в листата е състезател номер едно на 20 век за Стара Загора-легендарната „ Златна обувка “ на България Петър Жеков. „ Ще спечелим доста повече гласове този път. Веселин Марешки е национален човек, направи бизнес на национални цени, цяла България го регистрира. Този човек дава всичко за народа. Затова го поддържам и съм за него “, съобщи Петър Жеков.
Листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ която отразява главните проблеми сега в страната. „ Имаме 10 икономисти. Според нас, мястото на икономистите в идващия парламент ще е изключително значимо, тъй като с нашите познания и умения ще би трябвало да предложим ефикасни ограничения, с цел да изведем с минимални вреди страната от тази икономическа рецесия “, разясни Кръстина Таскова. Тя акцентира и втория приоритет на коалицията- опазването на здравето. В листата има двама потвърдени лекари, трима фармацевти и две медицински сестри. Останалите претенденти са в областта на културата, енергетиката, правото.
Таскова още веднъж напомни първите две точки от програмата на обединението - безвъзмездни медикаменти за възпитаници до 18г. и пенсионери над 65г., както и държавна верига бензиностанции. „ За нас политиката не е шоу, както някои я схващат, а сериозна работа за хората “, посочи Таскова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР