Представете си радостта на двама души, на които лекарите казват,

...
Представете си радостта на двама души, на които лекарите казват,
Коментари Харесай

В семейство се родили 6 момичета наведнъж. Как изглеждат след 37 години:

Представете си насладата на двама души, на които лекарите споделят, че в никакъв случай няма да имат лични деца, а по-късно, o знамение, те въпреки всичко стават родители на шест девойки! Дълги години светът следи историята на Греъм и Джанет Уолтън и техните шест прелестни дъщери, които към този момент съумяха да пораснат.

Чудното раждане

Джанет и Греъм Уолтън били изгубили вяра да имат лично дете. Двойката посетила в доста клиники и се съветвала с доста експерти, само че всички казвали едно и също: „ Уолтън нямат късмет да заченат дете “.

Всъщност двойката обмисляла осиновяване, до момента в който един ден Джанет не схванала, че е бременна. Джанет и Греъм не можели да повярват, защото се опитвали да имат бебе в продължение на пет години.

 семейство-с-шест-дъщери

Няколко седмици по-късно щастливата жена отишла в болничното заведение за ултразвук. Джанет въобще не се тормозила, тъй като имала възприятието, че всичко с детето й ще бъде наред.

Когато обаче експертът направил теста и след това незабавно се обадил на лекаря, настроението на Джанет почнало да се трансформира. Накрая тя попитала какво става. Отговорът на лекаря бил изцяло непредвиден. Той споделил: „ Това несъмнено е многоплодна бременност. Имате шест деца. “

Джанет и Греъм не можели да изразят насладата си с думи. На идващия ден, вместо да отиде на работа, Джанет била призната в болничното заведение и останала в болничното заведение до края на бременността си.

 шест-дъщери

Преди раждането целият личен състав се подготвил за интервенцията. Джанет към момента помни този значим ден. „ Толкова доста хора бяха ангажирани. Имаше екип за мен и екип за всяко дете. Всички отпуски бяха анулирани, даже затвориха отделението “, спомня си дамата.

Шестзначките- Хана, Рут, Луси, Кейт, Джени и Сара – са родени в Ливърпул на 18 ноември 1983 година Момичетата били регистрирани като първите шестзнаци в света.

37 години по-късно

 шест-момичета

Днес дъщерите на Уолтън са пораснали и са се трансформирали в същински хубавици. Хана е начална учителка. Люси работи като стюардеса в самолетна компания. Рут работи като админ, а Кейт работи в отдела за човешки запаси.

Джени ръководи сладкарница в ретро жанр. Сара е в отпуск по майчинство.

 шестзнаци

Пет от сестрите напуснали дома на родителите си. Хана е единствената, която към момента живее там. Младите дами постоянно посещават обичаното си семейство и обичат да прекарват време с родителите си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР