Представете си: отивате да пробвате сватбени рокли! Всичко е чудесно,

...
Представете си: отивате да пробвате сватбени рокли! Всичко е чудесно,
Коментари Харесай

iPhone засне прокълната булчинска рокля??

Представете си: отивате да пробвате сватбени рокли ! Всичко е отлично, настроението е положително, имате огромен избор! И една от роклите в огледалото наподобява... " прокълнатa ".

Теса Коутс качи своя фотография, в която се гледа в огледалото и роклята й наподобява потъмняла. Но освен! На двете огледала пред нея ръцете й са в друго състояние ! Забележете! А тя декларира, че по никакъв метод не е обработвала изображението.

Хората бързо съпоставят фотографията с нещо от сериала Black Mirror , само че ще се радвате да знаете, че след това това изказване е оборено.

Коут дори добави, че е отишла в магазин на Apple с вярата да схванат какво става. Там експерт я е уверил, че в действителност няма нищо ужасно. Той го погледнал и споделил:

 

„ iPhone не е просто една камера – той е компютър. Така че, когато iPhone направи фотография, прави поредност от серия от изображения доста бързо, макар че не е live фотография или серия. "

 

Камерата сканира от ляво на дясно. Жената е вдигнала ръцете си за част от секундата и по този начин iPhone е взел разнообразни моменти и ги е обединил в една фотография.

На вас коства ли ви се разумно това пояснение, или търсите друга причина?

 

Инфо: Unilad

Източник фотоси: @wheatpraylove

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР