Представете си класна стая, в която изкуствен интелект, а не

...
Представете си класна стая, в която изкуствен интелект, а не
Коментари Харесай

AI образование: Първата класна стая „без учители ще отвори врати

Представете си класна стая, в която изкуствен интелект, а не човешки преподавател, дава отговор за вашето обучение. 

Първото учебно заведение " без учители "   е на път да стартира уроци този септември в Лондон. Курсът GCSE в David Game College употребява изкуствен интелект за преподаване вместо човешки учители.

 Този курс, предопределен за 20 студенти , разчита напълно на AI и технологията за виртуална действителност (VR).

Учениците ще учат благодарение на няколко платформи с изкуствен интелект на своите компютри и очила за виртуална действителност.
NEW: Sky News have visited the UK's first " teacherless " GCSE class, using artificial intelligence instead of human teachers. David Game College, a private school in London, opens its new teacherless course for 20 GCSE students in September.
— Teachers Talk Radio (@TTRadioOfficial)
Платформите научават в какво ученикът се отличава и с какво се нуждае от повече помощ , а по-късно приспособяват своите проекти за уроци за периода.

По-силните тематики на учениците се реалокират в края на периода, с цел да могат да бъдат преразгледани, до момента в който слабите тематики ще бъдат преподавани по-незабавно и проектът на урока на всеки възпитаник е особено основан за тях.

Джон Далтън, съдиректор на David Game College, споделя, че AI може да бъде по-прецизен от човешките учители.

" Има доста отлични учители, само че всички вършим неточности " , сподели Джон Далтън, съдиректор на учебното заведение.

" Мисля, че е доста мъчно да се реализира равнището на точност и акуратност на [AI], а също и това непрестанно оценяване. В последна сметка, в случай че в действителност желаете да знаете тъкмо за какво едно дете не учи, мисля, че AI системите могат да дефинират това по-ефективно. “

Курсът се предлага за към £27 000 на година .

“Учителят в действителност не знае минусите ви, тъй като имат толкоз доста възпитаници ", показа Джоузеф, възпитаник на GCSE, който тества системата.

“И по този начин, той не знае вашите дефекти, до момента в който AI ще разбере какви са вашите дефекти и ще ви помогне да се подобрите ", добави той.

Учениците няма да бъдат оставени напълно сами в класната стая, само че ще участват трима  " ‘треньори по обучение’ " , които да следят държанието ви и да оказват помощ. Те също по този начин обгръщат тематики, с които AI сега се затруднява, като изкуство и полово обучение.

Един от треньорите по образование е Александър Ванситарт, някогашен преподавател по латински.

“Наистина се развълнувах какво може да направи това за младежите, по какъв начин може да им помогне да трансформират живота си. Ето за какво аплайвах за работата; тъй като имам вяра, че това ще промени живота им ", сподели той.

Решението да се заменят човешките учители с AI в образованието на децата обаче не е без несъгласия. Крис Макгавърн, някогашен консултант на политическия отдел на Даунинг стрийт 10 и в този момент началник на Кампанията за същинско обучение, споделя, че до момента в който AI може да играе роля в класната стая, този ход може да тласка технологията прекомерно надалеч. “Разбирам за какво [училищата] могат да прокарат AI. От една страна, това е по-евтино ", сподели той.

Междувременно David Game College отхвърли това и сподели, че в действителност е наел повече личен състав за осъществяване на курса.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР