Представете си какво е да имате сътресение в брака и

...
Представете си какво е да имате сътресение в брака и
Коментари Харесай

Професия: Първа дама на целия свят

Представете си какво е да имате разтърсване в брака и съседите ви да научат за него. Да, звучи извънредно неприятно. Но когато излизате от вкъщи си и се качите в трамвая, а след това влезете в офиса, никой не знае през какво преминавате. И не ви задава въпроси какво се случва в брака ви.

Мелания Тръмп или Хилъри Клинтън обаче нямат лукса да могат да се появят на публично място, без някой да зачекне тематиката. А в случай че инцидентно се опитат да не мислят за нея, съвсем няма медии, които да не напомнят какво става в персоналния им живот.

Порнозвездата Сторми Даниълс била застрашена, с цел да мълчи за връзката си с Тръмп

Първа дама на Щатите не е като всяка друга жена. Тя е образец за подражателство на нацията, сплотяваща фигура, натоварена е с доста отговорности.

ВИЖТЕ КОИ СА ПЪРВИТЕ ДАМИ НА Съединени американски щати ПРЕДИ МЕЛАНИЯ - СНИМКИ

Едва ли в миналото някогашният модел от Словения, Мелания Кнаус, си е представяла какъв брой неща ще се стоварят на плещите й след брака с Доналд Тръмп. Който от магнат става президент. Така нейните медийни изяви зачестяват, а тя самата е гледана под лупа, тъй като е първата чужденка, станала Първа дама на Щатите.
 Мелания скри ръката си под палтото. Мелания скри ръката си под палтото.
Каузите за които тя се застъпва са подкрепяне на фондации за изкуствата и Американския червен кръст.

Кошмарът на Мелания след сексскандала желае да проговори

Мелания постоянно е подложена на критика, че наподобява прекомерно студена и безчувствена. От друга страна, тя получава много състрадание в мрежата, основно заради медийните кавги, които непрестанно съпътстват мандата на брачна половинка й.
 Семейство Буш и семейство Обама. Семейство Буш и семейство Обама.
Това е фотография, която на процедура не може да бъде забелязана у нас. А може би и на доста други места по света. По време на разкриване на Музея за афроамериканска просвета във Вашингтон през 2016 година, Мишел Обама прегръща Джордж Буш-младши пред усмихнатите погледи на Лора Буш и Барак Обама.

След една година: Мишел Обама разкри какво е имало в синята кутия

От една страна - може би е нарушение на протокола. От друга - отправяне на обръщение към нацията. Нещо, което може би Първите дами на Щатите осъзнават като свое обвързване. Защото правото на неточност принадлежи на доста хора, само че не и на тях.

Мелания Тръмп получи остри рецензии след награди

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР