Представете си хита на Pharrell “Happy като стила на момиче.

...
Представете си хита на Pharrell “Happy като стила на момиче.
Коментари Харесай

Стилът на Мими Валдес, творчески директор в компанията на Pharrell

Представете си шлагера на Pharrell “Happy ” като стила на момиче. Е, има такова момиче и се споделя Мими Валдес.

Творчески шеф на компанията на Pharrell Williams  i am OTHER, Мими Валдес дава отговор за стилните марки на изпълнителя, както и за канала му в YouTube.

Стилът й се разказва с една дума, колкото и клиширана да е тя: цветно! И постоянно комфортно. Ето какво споделя Мими Валдес за своя всекидневен жанр:

За маратонките:
Обожавам маратонки, боготворя комфорта. Нуждая се от него! Харесвам чувството като че ли стъпвам върху възглавници. Макар че днешната фикс идея по маратонките ми е малко сюрреалистична. Те постоянно са били част от хипхоп културата, само че до наскоро не бяха допустими на доста места. Спомням си доста празненства през 90-те, които имаха прецизен дрескод “без маратонки ”. Странно е да виждаш по какъв начин нещо, което се е считало за неприятен усет, сега е паметно.

 Стилът на Мими Валдес, креативен шеф в компанията на Pharrell

За ботушите UGG:
Преди да ги опитвам, ги смятах за най-грозните обувки на света. После една другарка ми сподели какъв брой са меки и какъв брой доста топлят, обух ги и в момент те се трансфораха в най-красивите обувки! В момента ги имам във всевъзможни цветове, имам даже моделите от колаборациите с Comme des Garçons, Sacai, и Pendleton.

За това по какъв начин взема решение какво да облече:
Обличам се единствено и само за себе си, не за клиентите или за сътрудниците ми. А в случай че и брачният партньор ми хареса визията, това към този момент е черешката на тортата. Той има отличен усет! Що се отнася за хората, с които се срещам по работа денем, те също са с изобретателни специалности. И в случай че нещо, което съм облякла, се хареса, ми става прелестно, тъй като почитам хората от моята сфера.

Какво да облечем, когато имаме неприятен ден

 Стилът на Мими Валдес, креативен шеф в компанията на Pharrell

За ежедневния си look:
Любимата ми дреха са пъстрите клинове. Удобни са и съм привикнала с тях, харесва ми, че си имам униформа. Като дете ходех в Католическо учебно заведение и съм привикнала с униформите, дори ги считам за нещо, което те улеснява заран. Не ми харесва да би трябвало да вземам прекалено много решения за това какво да облека и по какъв начин да го съчетая. Любимите ми клинове са на марката Black Milk Clothing – непрекъснато вършат яки колаборации, като тези с Game Of Thrones и “Улица Сезам ”. Колкото по-щур принт, толкоз по-добре!

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР