Представете си гражданите на Република България и на Република Северна

...
Представете си гражданите на Република България и на Република Северна
Коментари Харесай

СЛЕД СКАНДАЛА: Петков си качи снимка с Ковачевски: Организират се всякакви провокации

Представете си жителите на Република България и на Република Северна Македония да се радват на взаимно почитание, ценене на правата им и разцвет. Двете страни да способстват интензивно за развиването на общи компании, които да основават голяма добавена стойност дружно, да имат растящи стопански системи, да имат взаимни детски лагери, да имат общи концерти, да имат общи просветителни стратегии, да няма граница сред двете ни страни, да няма дискриминация, да няма език на ненавист, да строим автомагистрали, да имаме съвременни влакови линии. Това написа министър председателят Кирил Петков в формалната си Facebook страница.
Премиерът на Северна Македония Димитър Ковачевски популяризира фотография от среща с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и българския министър председател Кирил Петков. Снимката е направена по време на обръщението на вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис на Мюнхенската конференция по сигурността. Няколко часа по-късно министър председателят Кирил Петков разгласява във Facebook профила си същата фотография с Блинкен, само че на нея Ковачевски липсва.
" За доста тези думи звучат като фантазия, други провеждат всевъзможни провокации това да не се случи, трети просто не желаят непоклатимост на Балканите. Аз и Димитър вярвяме, че това е допустимо, и няма да се подаваме на провокации, а ще работим целеустремено и дружно, с цел да го реализираме. А на всички злонамерени страни просто мога да кажа: няма да ни спрете! ", написа още Петков.  Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора, костюм и на закрито
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР