Представете си една България, която само след две години може

...
Представете си една България, която само след две години може
Коментари Харесай

Христо Иванов в Бургас: Знаем как да извадим България от безизходицата

Представете си една България, която единствено след две години може да бъде член на Еврозоната, Шенген, да сме приключили дигитализацията на ръководството, което да понижи със 70 % административното задължение, сподели водачът на " Да, България "

Националният водач на " Да, България " и съпредседател на коалиция " Демократична България " дойде през днешния ден в Бургас. Той бе придружаван от члена на Изпълнителния съвет на " Да, България "   и някогашния правосъден министър.

Те бяха посрещнати от кандидат-депутата Димитър Найденов, шести в листата на обединяването ПП-ДБ и след конференция пред локалните медии се срещнаха с актива на партията от района. 

Голямата разлика в тази акция е, че нашето обединяване дава доста явен отговор на въпроса кой може да води страната и да я изкара от тази невъзможност . Това проличава и от прогнозите, и от отношението на гласоподавателя “, съобщи водачът на „ Да, България “.
 Бившият бургаски народен представител от Демократична България Ивайло Мирчев, в този момент претендент от Добрич и правосъдният министър в кабинета " Петков " Надежда Йорданова 
Голямата ни цел е да се сформира държавно управление, което да осъществя промени нужни, с цел да отключи страната ни капацитета си . Нужен е работещ и компетентен кабинет, който да обезпечи влизането ни в Еврозоната, Шенген, асимилиране на голям размер еврофинансиране, което да модернизира страната, привличане на задгранични вложения, рационализация на енергетиката и правосъдна промяна. Всичко това може да се случи в границите на идващото държавно управление “, сподели още Христо Иванов.

Той е безапелационен, че акцията им е напълно положителна и знаят, че те ще би трябвало да задават дневния ред и би трябвало да търсят обединителните линии в обществото.

Виждате, че не отговаряме на офанзивите, които се ускоряват с всеки минал ден, а се стремим да даваме решенията на проблемите . Вървим решително в една акция, която знаем, че ще спечелим, само че сложното стартира по-късно. Пред нас има поредност от значими национални старания, с цел да извърши страната ни първокласен скок в своето развиване. Представете си една България, която единствено след две години може да бъде член на Еврозоната, Шенген, да сме приключили дигитализацията на ръководството, което да понижи със 70 % административното задължение. Представете си България, в която сме създали правосъдна промяна, модернизирали сме енергетиката, привлекли сме доста повече вложения, тъй като сега имаме огромно закъснение с нашите прилежащи страни. Дори със прилежаща Сърбия. Всичко това е допустимо да се случи в идващите две години, просто би трябвало да имаме амбициозно ръководство “, добави Иванов.
 Димитър Найденов води мощна персонална акция. От 10 дни той е на площад " Тройката ", където беседва с гласоподавателите очи в очи. Найденов има сили да пренареди листата и стане част от идващото Народно събрание. Той е с преференция 106 
Кандидат-депутатът от квотата на „ Да, България “ в бургаската листа Димитър Найденов от 10 дни е на площад „ Тройката “ и ежедневно беседва с гласоподавателите. Споделя, че жителите го питат на първо място дали ще има държавно управление след изборите.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР