Представете си, че сте застаряващ диктатор с имперски претенции и

...
Представете си, че сте застаряващ диктатор с имперски претенции и
Коментари Харесай

Къде според вас тръгна кракът на Путин... сам

Представете си, че сте застаряващ деспот с имперски искания и постоянно вторачен взор зад гърба в очакване на вражеска или " другарска " кама. Колкото и да са дебели стените на бункерите ви, колкото и артистични да са клетите ви клонинги - вие най-ясно осъзнавате, че с всяка минала година вероятността да се превърнете в типичен персонаж на Шекспир неимоверно нараства. 

Защото по този начин както вие мачкате жителите на империята ви, по този начин времето и премеждията ви в качеството на пожизнен монарх дъвчат старите ви кокали. И най-лошото - този натурален развой не остава загадка за никого... в така наречен изборна година.

Разбира се, има способи да смутите " злобарите ", да накарате масите да се замислят:

" Ех, тоя Вова, старичък е, само че още го държат краката! ".

Например - като поканите в двореца безгръбначен американски публицист, който ще ви даде естрада пред многомилионната си/ви аудитория. Не единствено да отбраните жестоката ви война, но и да го шашардисате с авторитетния тембър на гласа ви и несломимия ви разсъдък. Да се замисли два пъти идващият кандидат за престола, преди да ви мушне откъм гърба.

Познатите опорки политат и кацат в началните страници на повечето огромни медии по света. Къде буквално, къде сериозно. Всичко е тъкмо, монтажистите ви наподобява са си свършили работата. После обаче се оказва, че са пропуснали нещо значимо. 

Докато най-спокойно аргументирате геноцида над един народ, лявото ви ходило внезапно се повдига с желание евентуално да заиграе ирландски " степ ". Със сетни сили хващате бедро с ръце и задушавате порива на вироглавия крак. 

Но към този момент е късно. 

Светът получава още едно доказателство, че не сте вечен. И кой знае, може би оня зад тила ви само това чака.

What is going on with Putin`s leg?
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР