Представете си, че сте Бог. И току-що сте създали Земята,

...
Представете си, че сте Бог. И току-що сте създали Земята,
Коментари Харесай

Как Бог създал животните

 пингвин

Представете си, че сте Бог. И преди малко сте основали Земята, Адам и Ева и в този момент би трябвало да пристъпите към сътворяването на великото многообразие от животни. 

И ето стартирате да прикрепяте главите към телата, да връзвате опашки към задните елементи, само че всичко това се получава твърде… тривиално. И тогава решавате да методите малко по-креативно. Ще научите една птица да приказва и ще я наречете папагал. После ще вземете плъх, ще го напълните с игли и ще наречете резултата таралеж. След това ще въведете метода на тикане на всевъзможни елементи на всички места и по този начин ще съставите птицечовката. Така, лека-полека образът на животинския свят стартира да се оформя…

Оказва се, че потребителите на обществените мрежи от дълго време и плодотворно фантазират на тази тематика: от какви съображения се е управлявал Създателя, когато е творил едно или друго животно. Ето най-забавните пояснения. Прощавай, Дарвин…

„ Ще основа създание с 8 крайници. Може би е прекомерно, само че не скърбя. И 8 очи в комплект. И от пъпа му ще излиза връвчица “. И се получил паяк.

„ Това творение ще бъде толкоз меко, пухкаво и миличко, че ще ти се желае да го стискаш до гибел. А към лапите му ще прикрепя остри ножчета “. И се получило коте.

„ Ще залепя на това летящо създание игла на задника. А неговото в случай че ще бъде толкоз вкусно и сладко, всички ще му завиждат “. И се получило пчела.

„ Ще бъде занимателно да направя мъничко, съвсем невидимо творение, което да кара хората да се поливат с всякаква химия и да се пляскат по бузите “. И основал комар.

„ Това ще бъде жив чорапогащник. Който в никакъв случай не е в въодушевление “. И се получила змия.

„ Това ще има глава на кон, хриле и дребни детски перки. И със основаване на потомството ще се занимават самците “. И основал морското конче.

„ Ще бъде ужасно да основа оцветена в ярки цветове кокошка, която ще умее да ругае с същински думи “ И излезнал папагал.

„ Това ще има 8 супер мощни и мускулести окончания. О, свършиха ми костите. Е добре, ще му дам вместо тях вендузи “. И се получил октопод.

„ Ще основа доста благо и прочувствено създание, което е невероятно да не помачкаш. Затова цялото ще бъде в игли. Ха-ха-ха “. И се получил таралеж.

„ Това ще бъде окосмен картоф с криле Да, на тип се получи идиотски. Нека тогава и спи с главата надолу като глупак “. И се получил прилеп.

„ Ще покрия този непоносим гущер с войнишка каска “. И се получила костенурка.

„ Ще кръстосам тигър с делфин “. И се получило акула.

„ Какво ще кажете за една жива домакинска чанта, която от самото начало подскача? “ И се пръкнало кенгуру.

„ Нека делфините станат птици. Но единствено да не летят “. И се получил пингвин.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР