Представете си, че спите в космически кораб или, че работите

...
Представете си, че спите в космически кораб или, че работите
Коментари Харесай

Airbnb ще ви даде 100 000 долара, ако имате идея да създадете уникално място за настаняване

Представете си, че спите в галактически транспортен съд или, че работите отдалечено от великански картоф. Звучи необикновено и откачено, само че това е концепцията зад новия конкурс на Airbnb.

Американската компания, която ръководи онлайн пазар за наеми разгласи съревнование в международен мащаб, което ще разреши на повече консуматори на платформата да се потопят в сходни шантави прекарвания. Платформата за наемане на ваканционни парцели дава премия в размер на 100 000 $ на 100 домакини на Airbnb, които покажат въображение и имат забавни архитектурни концепции.
 Снимка 578796
Източник:

Над 30 000 неповторими разгласи по целия свят бяха добавени към Airbnb през 2021 година, само че търсенето на шантави жилищни пространства е толкоз ненаситно, че компанията желае да заплати сметката, с цел да градеж на повече такива парцели.

Затова основава по този начин наречения " OMG Fund " и ще раздаде общо 10 милиона $ за това начинание.

Високо ще се правят оценка странните хрумвания. Съдиите на надпреварата също ще оценят инженерните проекти на всеки претендент и ще изискват доказателство, че парцелът му може да бъде приключен в границите на девет месеца. Ще се търсят устойчиви дизайнерски решения и интериор, които да са толкоз комфортни и неповторими, колкото неповторим е екстериора. Всеки един човек, който живее в район, където оперира Airbnb, има време до 22 юли да кандидатства за утвърждение за финансиране по " OMG Fund ".
 Снимка 578797
Източник:

Според Airbnb самодейността на стойност 10 милиона $ е отговор на желанието на пасажерите за наемане на неповторими места за отмора. Обява в Airbnb в " OMG категория ", генерира приблизително 48 000 $ за интервал от пет години.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР