Представете си, че прекарвате дните си, пътувайки по целия свят

...
Представете си, че прекарвате дните си, пътувайки по целия свят
Коментари Харесай

Сорел има най-яката работа на света, но само за 3 месеца

Представете си, че прекарвате дните си, пътувайки по целия свят и отсядайки в някои от най-луксозните домове на планетата. Пиете коктейли край техните частни басейни и се наслаждавате на изключителните им улеснения. И всичко това, до момента в който ви заплащат, с цел да го вършите.

За Сорел Амор това не е фикция, а по-скоро нейната действителност, с помощта на състезанието " Най-добрата работа на планетата " на ThirdHome, който тя завоюва.



Амор получава по 10 000 $ на месец, с цел да пътешестване и даже има опцията да го направи с един другар по време на тримесечния интервал, в който е наета.

Всичко, което би трябвало да направи, е да споделя приключенията си от 12 разнообразни дома в разнообразни краища света посредством фотоси и видеоклипове в обществените медии, показва T+L.



А Амор е съвършеният човек за тази работа. Както ThirdHome разкрива за нея на уеб страницата си, дамата е пътувала до над 40 страни, започвайки от петгодишна възраст, когато тя е захласната от хубостта на хората и на природата по света.

Нещо повече, Амор работи като екскурзовод за голям брой компании, инструктор за образование навън на деца, избавител на някои от най-натоварените плажове в Австралия, фотограф и видеоблогър в региона на пътуванията, както и формален промоутър на Исландия и Гренландия.



През идващите няколко месеца тя ще пътува до The Glen House в Шотландия, Designer Townhouse в Лондон, Elk Run в Ливингстън, Монтана, Villa Las Palmas в Пунта Кана, Доминиканска република, Rainforest Meets Sea/Villa Punto de Vista в Мануан Антонио, Коста Рика и други



Можете да следите всичките й завършения в профила й в Instagram, както и в обществените канали на ThirdHome през идващите няколко месеца.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР